Ekipman Listem (2023)

Ekipman Listem (2023)

Ekipman Listem (2023)

Merhabalar sayın takipçilerim sizlerden gelen dönüş ile birlikte ekipman listemi yayınlamaya karar verdim. Hem minimal çalışma hem de çalışma ortamım en iyi şekilde olması için seneler boyunca uzun emekler harcayarak ve güncel olarak takip ederek bir liste hazırladım. Aynı zamanda ekipmanları aktif olarak kendimde kullanmaktayım.


Çalışma Masası


En önemli olan noktalardan bir tanesi çalışma odasının bulunduğu yerde masa sandalye ve depolama birimleri olmaktadır. konforlu bir çalışma alanı hem motivasyonunuzu arttır hem de daha verimli çalışmanıza olanak sağlar.



Teknolojik Donanımım


Şimdi gelelim teknolojik donanımımıza, tabiki grafik tasarım ve dijital pazarlama yaparken en öenmli olan noktalardan bir taneside teknolojik donanımlardır. Bir grafikerin en önemli ekipmanları bilgisayar klayvye mause ekrandır. işte benim tercih ettiğim çalışma startupım.



Ambians Işık Seti


Hem odamı aydınlatmada hem de evimi aydınlatmada akıllı bir ekosistem kullanmak istedim. genellikle geceleri çalıştığım için ışık ihtiyacım oldukça yüksek oluyor. onun içinde ışığı istediğim gibi ayarlamak hoşuma gidiyor. yakın zamanda bu ekosistem ile ilgili bir videoyuda buraya bırakmış olurum.



Kısa ve öz olarak ekipman listemi sizlerle paylaşmak istedim fikir ve yorumlarınızı alt kısımda belirtebilirsiniz. Telegram İnstagram Discord üzerinden ekipmanlarla ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz. Herkese bol motivasyonlu günler diliyorum.


Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş
Hakkımda

İsmail Bahadır Atakan Öz

Merhabalar ben İsmail Bahadır Atakan Öz, sosyal medya uzmanı ve grafikerim. Sektörümde 6 yılı geride bırakarak emin adımlarla ileriye doğru güncellemeleri takip ederek devam ediyorum.

Sosyal Medya Hesaplarım
Telegram Kanalıma Katıl!
Discord Kanalıma Katıl!